Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 641 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,95 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátek s brokolicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5YJ
Moje poznámka
Kuřecí plátek s brokolicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5YJ
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 17 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 1 hodinou
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 1 hodinou
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 8 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 9 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 10 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 10 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 13 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí platek,
kureci maso s brokolici,
kuřecí s brokolicí,
kuřecí plátky s brokolicí,
kuřecí plátky,
recept na krůtí přírodní řízek s brokolicí a sýrem,
kuřecí plátek se sýrem,
kureci maso s brokolici a syrem,
kuřecí plátky se sýrem,
kuřecí prsní řízky s brokolicí,
kuřecí plátek minutka,
krůtí plátek s brokolicí,
kureci platek minutka se stavou,
kuřecí řízky s brokolicí,
kuřecí brokolice,
kuřecí řízek s brokolicí,
prsní řízky s brokolicí,
vepřový plátek s brokolici,
recept kuřecí s brokolicí,
kuřecí řízek s brokolicí a sýrem
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
olej,
mouka hladká,
brokolice mražená,
sýr tvrdý,
koření na kuřecí maso
Komentáře (7)
Špagi, máš pravdu, čerstvá zelenina je lepší, ale různé přebytky dávám do mražáku. A taky nemám market nebo tržnici zrovna za rohem