Postup přípravy
Byla to taková rychlá improvizace, ale velice povedená!
Zveřejněno 3. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkovy koule se zeleninkou a špeclema
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDO5
Moje poznámka
Kadlíkovy koule se zeleninkou a špeclema
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDO5
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 5 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 5 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 6 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
Alamatej před 1 hodinou
Cikánské cukroví
Annnn před 1 hodinou
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 1 hodinou
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 1 hodinou
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 2 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 2 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 2 hodinami
Bílá zelňačka
Sahula před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 2 hodinami
Tématické fráze:
recept se špeclema,
zeleninové koule,
výpek z kačeny,
recepty se špeclema,
vepřové maso se speclema,
býčí koule recept,
recept na jídlo z kačeního sádla,
kačeního výpek,
kravska veminka,
guláš býčí žlázy,
omáčka z výpeku kačeny,
omáčka z výpeku ze sekané,
veprovy gulas se speclema,
jídlo se špeclema,
cina s peclema,
čina z býčích žláz s kari,
kadlíkovy recepty,
býčí žlázy na kari,
mleté kuličky se špeclema,
mleté maso se špeclema
Suroviny:
býčí žláza,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř,
tymián,
paprika sušená sladká,
koření kari,
zelenina,
máslo,
sekaná,
voda,
mouka,
mrkev,
špecle
Komentáře (7)
Nějak se Ti asi ten recept prodražil, že?
- oříšek kačeního sádla a výpek zpod sekané - nejdřív je třeba upéct sekanou i kačenu (tu bych si dala - nezbyla náhodou? a sekanou také miluji.
Ale vážně - máš moc hezky psané recepty, vždy potěší.
Žlázy namáčím do mléka, i když už nevím, proč. Někdo mi to kdysi poradil.