Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra na řapíkatém celeru a jiné barevné zelenině

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 611 kJ /
1 102 kcal
Bílkoviny138,18 g
Tuky40,74 g
Vláknina19,15 g
Cholesterol 3,98 g
Sodík 677 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy38,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mírně ztuhlá játra nakrájíme na širší nudličky. Krok 2: Nakrájenou cibuli orestujeme, přidáme játra, lisovaný česnek a pepř a za stálého míchání restujeme do růžova. Krok 3: Přidáme pokrájené zelené papriky, řapíkatý celer a rajčata i s nálevem, podlijeme vývarem a vše necháme podusit, ke konci dochutíme solí, pepřem a zahustíme hladkou moukou. Krok 4: Podáváme s rýží.

Zveřejněno 3. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JlLg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JlLg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

rebeka: tak "indy", to nevadí;-):-)

1974andrea::-D:-D:-D:-D byla jsem vysílená.. potřebovala jsem dobít baterky.. čím jiným, než jídlem:-8:-?:-D:-D:-D:-D

varilamyskakasicku: myško, si představ, že v krámě neměli játra.. resp. měli, ale nějaké jeté:-// koupila jsem kuřecí ňadérka, jinak to udělám stejně.. takže nemůžu přidat ani foto, páč to byl byl podvod:-8:-O:-D:-D:-D:-D

nofrona: díky Markétko;-)

Jatýrka:yes:, mňááám

Díky všem:-K;-)

Moc hezký recept:-KJídlo vypadá krásně šťavnatě:-p+:yes:

Recept se mi opravdu líbí:yes:

jatýrka vypadají skvěle:yes::yes::yes::-)):-p

rebeka: prubni a písni, můžes dát i více celeru,já měla jen půlku svazku:-)

1974andrea: příště,Andrejko,dnes jsem ráda,že mi něco na fotkách vůbec vylezlo, jatýrek má manžel na talíři dost,až dost;-)

varilamyskakasicku:Ale Ivčo, fotky jsou v pohodě, jenom bych si já osobně nabrala víc těch jatýrek:-D

1974andrea: snad ta druhá fotka, já zápasím s novým fotoaparátem, jsem ráda Andrejko, že tam je vidět zatím dnes něco, soustředila jsem se na vše možné,aby tam něco bylo vůbec vidět:-));-)

varilamyskakasicku:Ivčo, jatýrka já můžu jakkoliv, takže bych si pochutnala i na těchto:-p:yes: Jen jich na fotce není moc vidět;-)

rebeka:Naděno, ty tu zase koštuješ, místo abys šla na drb, když mám konečně čas:-//:-D:-))

Krájíme je radši ztuhlá,než rozmražená, díky;-)

Tématické fráze:
řapíkatý celer recepty, loupání řapíkatého celeru, řapíkatý celer s játrou, cyrhoza jater, řapíkatý celer s rýží, játra na celeru, jatyrka zelenine, řapíkatý celer, drubezi na zelenine, játra a řapíkatý celer, játra řapíkatý celer, játra na zelenině, vše o celeru, řapíkatý celer játra, celer na játra, recepty na drůbeží játra, rapikaty celer zahusteni, zelenia studene kuchyne, řapíkatý celer a játra, řapíkatý celer loupání

Suroviny:
játra drůbeží, celer řapíkatý, paprika čerstvá zelená, rajče, cibule, sůl, pepř, česnek, mouka hladká, vývar kuřecí

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu