Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 481 kJ / 1 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,04 g |
Tuky | 150,66 g |
Vláknina | 8,31 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 19,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve hmoždíři rozdrtíme bazalku, česnek, piniová jádra a koření na jemnou pastu. Směs přendáme do misky a po troškách vmícháme olej.
Krok 2: Přidáme sýr, ještě jednou dobře promícháme a dochutíme pepřem.
Krok 3: Směs je také možné připravit v mixeru, postupujeme obdobně, olej přikapáváme až nakonec.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka na těstoviny - pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lq
Moje poznámka
Omáčka na těstoviny - pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lq
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 9 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 9 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 9 minutami
Rajčatové chutney
BlaV. před 7 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 8 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 11 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 12 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 12 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 12 hodinami
Tématické fráze:
omáčka na těstoviny,
omacky na testoviny,
výroba bazalkového pesta,
bazalkové pesto s těstovinami,
bazalkové pesto použití,
jak vyrobit bazalkové pesto,
těstoviny s pestem recept,
balzamikové pesto,
bylinkové pesto recept,
omacky k testovinam,
omáčka k těstovinám,
jak používat bazalkové pesto,
bazalkové pesto využití,
avokádová omáčka na těstoviny,
těstoviny s omáčkou,
pesto a jeho použití,
omáčka s pestem,
nahrada parmazanu,
recepty omacky na testoviny,
recept omáčka na těstoviny
Suroviny:
bazalka čerstvá,
česnek,
ořechy piniové,
olej olivový,
parmazán,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)