Postup přípravy
Byla to taková rychlá improvizace, ale velice povedená!
Zveřejněno 3. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkovy koule se zeleninkou a špeclema
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDO5
Moje poznámka
Kadlíkovy koule se zeleninkou a špeclema
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDO5
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 9 minutami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 13 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Tématické fráze:
recept se špeclema,
zeleninové koule,
výpek z kačeny,
recepty se špeclema,
vepřové maso se speclema,
býčí koule recept,
recept na jídlo z kačeního sádla,
kačeního výpek,
kravska veminka,
guláš býčí žlázy,
omáčka z výpeku kačeny,
omáčka z výpeku ze sekané,
veprovy gulas se speclema,
jídlo se špeclema,
cina s peclema,
čina z býčích žláz s kari,
kadlíkovy recepty,
býčí žlázy na kari,
mleté kuličky se špeclema,
mleté maso se špeclema
Suroviny:
býčí žláza,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř,
tymián,
paprika sušená sladká,
koření kari,
zelenina,
máslo,
sekaná,
voda,
mouka,
mrkev,
špecle
Komentáře (7)
Nějak se Ti asi ten recept prodražil, že?
- oříšek kačeního sádla a výpek zpod sekané - nejdřív je třeba upéct sekanou i kačenu (tu bych si dala - nezbyla náhodou? a sekanou také miluji.
Ale vážně - máš moc hezky psané recepty, vždy potěší.
Žlázy namáčím do mléka, i když už nevím, proč. Někdo mi to kdysi poradil.