"Italské" řízky
Italské řízky jsou lahodnou variantou klasických smažených řízků, které díky ochucenému trojobalu získají jedinečnou chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky křupavých a šťavnatých řízků.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 064 kJ / 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,75 g |
Tuky | 65,35 g |
Vláknina | 4,44 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Italské" řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNQA
Moje poznámka
"Italské" řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNQA
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 19 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 10 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 10 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 10 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 12 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 12 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 14 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 15 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 15 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 15 hodinami
Tématické fráze:
italský řízek,
italske recepty,
italské řízky,
nejlepší řízky,
nejlepší italské recepty,
řízky recept,
nejlepší řízek,
recept na řízky,
italský vepřový řízek,
recepty na řízky,
italské řízečky,
rizky,
italský řízek recept,
nejlepší vepřové řízky,
italská strouhanka,
jak udělat nejlepší řízky?,
recept na italsky rizek,
italský smažený řízek,
nejlepší vepřový řízek,
řízek nejlepší recept
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
protlak rajčatový,
olej,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
česnek mědvědí
Komentáře (17)