 
		
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 539 kJ / 3 714 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 383,38 g | 
| Tuky | 176,84 g | 
| Vláknina | 29,78 g | 
| Cholesterol | 1,27 g | 
| Sodík | 7,77 g | 
| Sůl | 17,85 g | 
| Sacharidy | 135,51 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na oleji opečeme hovězí a jehněčí maso, přidáme byliny, česnek, ocet, kapary, koření a sůl. Přidáme několik lžic vody či vývaru a dusíme přibližně 20 minut.
	Krok 2: Přidáme vepřové maso a necháme zvolna vařit asi 15 minut. Podle potřeby přidáme vodu. Přidáme zbývající masa a necháme zvolna vařit dalších 10 minut.
	Krok 3: Přidáme všechny zbývající přísady a podle potřeby přidáme vodu. Necháme zvolna vařit, dokud není zelenina měkka, dle chuti osolit. Podáváme horké s několika plátky avokáda a s bílou rýží.
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Moje poznámka
					 
				
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Nejnovější recepty
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 12 minutami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 47 minutami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 2 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 2 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 2 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 3 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 3 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 3 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 3 hodinami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 4 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak rezat maso, 
						
						
							polevka sancocho, 
						
						
							sankocho, 
						
						
							san cocho, 
						
						
							jak řezat hovězí maso, 
						
						
							sansocho, 
						
						
							jak řezat maso po, 
						
						
							karibské maso jehněčí, 
						
						
							san cocho jidlo, 
						
						
							pokrm sancocho, 
						
						
							sancocho polévka recept, 
						
						
							dušená salsa, 
						
						
							vepřovo-jehněčí klobásy, 
						
						
							kilo jehněčího, 
						
						
							jak řezt hovězí maso, 
						
						
							dominikanska kuchyme, 
						
						
							sancocho,recept, 
						
						
							kuřecí maso 7 bylin
						
					
						Suroviny:
						
							maso jehněčí, 
						
						
							klobása, 
						
						
							bůček, 
						
						
							maso hovězí, 
						
						
							kuře, 
						
						
							žebra, 
						
						
							šunka, 
						
						
							citron, 
						
						
							česnek, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř zelený, 
						
						
							cibule, 
						
						
							celer řapíkatý, 
						
						
							brambory, 
						
						
							kapary, 
						
						
							kukuřice sterilovaná, 
						
						
							koření oregáno, 
						
						
							tymián, 
						
						
							koriandr, 
						
						
							ocet, 
						
						
							tabasco
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	
Komentáře (6)
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.