Suroviny
Porce: Individuální
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 196 kJ / 47 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,28 g |
Tuky | 0,46 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 5,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu nakrájíme na větší kusy a dáme vařit spolu s kořením do cca 1/2 l vody na 10 minut. Vychladíme.
Krok 2: Porce kapra osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a pokapeme citronem a necháme je takto uležet asi 1 hodinu. Pak je zalijeme již vychladlým vývarem a necháme je přes noc uležet.
Krok 3: Pak dílky kapra opláchneme, osušíme, osolíme a opět pokapeme citronem. Obalíme je v mouce smíchané se sladkou paprikou, drceným kmínem a rybím kořením, ve vajíčku a strouhance. Smažíme dorůžova.
Zveřejněno 7. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tomanovic kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6DD
Moje poznámka
Tomanovic kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6DD
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 13 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Tématické fráze:
kapr obalený v mouce s paprikou a drceným kmínem,
kapříků pomazánka,
jak připravit kapříka,
vajíčková pomazánka rece
Suroviny:
kapr,
mrkev,
celer,
petržel,
bobkový list,
koření nové koření,
voda,
česnek,
citron,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
koření na ryby,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (22)