Jahodové carpaccio
Lehké, svěží a vizuálně působivé. Jahodové carpaccio je dezert, který v sobě spojuje jednoduchost s elegancí. Tenké plátky jahod doplněné kapkou balsamica, čokoládou, mátou, nebo šlehačkou, tvoří dokonalou tečku za každým dobrým jídlem.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 1 hodinou
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 9 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 10 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 1 hodinou
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 9 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 9 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 10 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 11 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 11 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 11 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 14 hodinami
Tématické fráze:
jahodové carpacio,
jahodová redukce,
jahodové carpacho,
medové glazé,
glazé,
jahodové plátky,
jahodové plátky recept,
jahodove carpacio recept,
ovocne carpaccio,
carpaccio,
recept carpaccio,
carpaccio recepty,
carpatio,
recept jahodové plátky,
jahodové carpatio,
jak udělat balzamikovou redukci,
jahodove glaze,
sladkokysele glazé,
jahodove scarpacio,
carpacio jahodové
Suroviny:
jahody,
krém balsamico,
čokoláda tmavá,
zmrzlina,
smetana ke šlehání
Komentáře (24)
rebeka:Já jsem o něm četla v knížce a trochu jsem se pídila na netu. Dala jsem to dohromady podle aktuálního stavu ledničky, učitě by se hodila nějaká bylinka - bazalka nebo meduňka, ale čerstvé mám jen na chalupě
vypadá to doost dobře
Co myslíš, že jsem chtěla zítra udělat a jaký recept jsem chtěla přidat?