Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 385 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 3,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská bylinková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Ar
Moje poznámka
Francouzská bylinková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Ar
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 14 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 14 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 1 hodinou
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 1 hodinou
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 1 hodinou
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 6 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 13 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 17 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
francouzská polévka,
francouzská polévka recept,
francouzská cibulka,
bylinkova polevka,
bílá polévka s francouzskou zeleninou,
bylinkova zdrava zelena polevka,
francouzská celerová polévka,
polévka ze salátové okurky,
nocky do francouzske polevky,
francouzské recepty,
francouzská bílá polévka,
bylinková palačinka do polévky,
kremova bylinkova polevka,
francouzska cibulda,
francouskà cibulka,
zeleniniva polevka s bylinkovo vajecnou jiskou,
francouzská jarni polévka,
francouzská cibulka recept,
francouzské vařené maso v polévce,
francouzská jarni polévka recept
Suroviny:
okurka salátová,
brambory,
cibule šalotka,
mangold,
šťovík,
petrželka,
list celerový,
cibulka jarní,
česnek,
máslo,
vývar zeleninový,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
Hezky připravená polévečka