Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 771 kJ / 1 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,24 g |
Tuky | 65,22 g |
Vláknina | 8,85 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 28,54 g |
Postup přípravy
Je-li omáčka příliš hustá přilijeme krapet vývaru nebo vody.
Zveřejněno 29. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové telecí s estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk0V
Moje poznámka
Krémové telecí s estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk0V
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 57 minutami
Buchta z cukety
Martina101 před 1 hodinou
Vepřové na houbách
radbastim před 1 hodinou
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 1 hodinou
Těstovinový salát
Elen0766 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
mafinka888 před 2 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 2 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty s estragonem,
telecí polreich,
telecí maso podle pohlreicha,
telecí ramínko,
polreich telecí,
telecí soté,
telecí,
telecí kýta recept pohlreich,
polreich telecí maso,
telecí na estraagonu,
maso na estragonu,
osso buco je z hověziny,
vinna omacka s estragonem,
pokrmy z telecího masa pro batolata,
recept z kousky telecího masa,
krémové telecí maso podle pohlreicha,
telecí maso kousky recepty,
teleci maso pro batolata,
telecí maso recept pro batole,
omáčka z telecího masa pro batole
Suroviny:
plecko telecí,
smetana zakysaná,
máslo,
mouka polohrubá,
vývar,
cibule,
estragon,
sůl,
pepř
Komentáře (18)