Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: 4 plátky krkovice naklepeme a naložíme do následující směsi: 2 vejce, 1 lžička bramborové moučky, 2 lžičky kari koření, 1 lžíce polévkového koření, 4 stroužky utřeného česneku, 1/2 lžičky mletého pepře, 1 lžíce majoránky, sůl.
Krok 2: V této směsi naložené a přiklopené maso necháme odležet v chladničce 2-3 dny. Obracíme aby neosychalo. V čas potřeby vložíme do rozehřátého oleje a po obou stranách opečeme. Příloha opékané brambory, hranolky.
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso staré Blažkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j23P
Moje poznámka
Maso staré Blažkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j23P
Nejnovější recepty
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocná tvarohová buchta
fralena před 5 minutami
Jemná kuřecí pomazánka s koprem
Alzbetina Prk. před 9 minutami
Třeboňské kapří hranolky
Polivkova před 33 minutami
Trdelník...maxi
veverka30 před 1 hodinou
Kapustová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Kedlubnová polévka s vejcem
Sylvicka před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Alenas23 před 3 hodinami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 před 4 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
Danavoldrichova před 5 hodinami
Tématické fráze:
stare recepty,
staré recepty z vepřového masa,
stare zapomenute recepty,
krkovička staré blažkové,
stará vejce,
stará vejce,
maso z kozla,
staré dobré recepty,
recepy vepřové maso,
vepřové maso recepy,
recept stará blašková,
chut stareho masa,
staré vejce,
recepty stare,
nalozit maso s vajickem,
jak naložit kozla,
stará blažková-recept,
starerecepty,
vepřová krkovice staré blažkové,
stare masove recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
moučka bramborová,
koření kari,
koření polévkové,
česnek,
pepř,
sůl,
majoránka
Komentáře (10)
Nevím, nechtělo by to příště uvést autora? Připadalo by mi to maximálně fér