Řízky podle pana Krtičky z Broumova
Klasický vepřový nebo kuřecí řízek v trojobalu jistě znáte, ale co řízky z bůčku? Šťavnaté maso se v ústech doslova rozplyne. Naše babičky a dědové mu též říkali sedlácký řízek. Díky obsahu tuku si udrží dlouho šťavnatost a je výborný i za studena.
Postup přípravy
Krok 1: Plátky z libového bůčku naklepeme, osolíme, okořeníme - já používám koření Adžika.
Krok 2: Obalíme v trojobalu a usmažíme. Smažíme, až je řízek měkký.
Vyzkoušejte, je to levné a zároveň dobré, ta chuť Vás překvapí.
Vyzkoušejte, je to levné a zároveň dobré, ta chuť Vás překvapí.
Šest tipů, jak dotáhnout nedělní řízky k dokonalosti: Čarujte s pivem nebo sýrovou náplní
Zveřejněno 19. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky podle pana Krtičky z Broumova
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLWQ
Moje poznámka
Řízky podle pana Krtičky z Broumova
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLWQ
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 6 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 9 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 4 minutami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 59 minutami
Poctivá vánočka
metrix7 před 1 hodinou
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 1 hodinou
Krkovička z trouby
Sahula před 1 hodinou
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 2 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
obrácené řízky podle trošky,
kavkazský řízek,
jak dělat řízky,
mario krticka,
rízky z bůčku,
nakládané smažené řízky,
kavkazské řízky,
řízek z bůčku,
bůčkový řízek,
koření na řízky,
vepřové platky smazene,
nakládané vepřové řízky,
druh libového vepřového na řízky,
recept na kavkazsky řízek,
řízky z krkovice,
bučkove řizky,
karel krtička,
pečený guláš podle sapíka,
nakládaný bůček podle sapika,
koření adžika recepty
Suroviny:
bůček vepřový,
mouka,
vejce,
strouhanka,
koření adžika,
koření grilovací
Komentáře (48)
To jsem smazil jak mne bylo 10 let.
No jo, kazdy ma rad neco jinyho,je to jako salat ve kterem je mnoho zeleniny ruznych druhu.
Takze i my lide kazdy z nas ma rad neco jineho,ale proc takove jednoduchosti zverejnovat?
Je hodne daleko lepsich receptu,ktere by lide radi vedeli.
Treba napriklad peceni domaciho kvaskoveho chleba.
Takovy chleba ze zemleteho cerstveho zrni a zakvasku,ktery je velmi zdravy pro travici ustroji, chutny,nevysycha a hlavne neplsesnivi.
To uz je jiny Level,jako obalovat rizky.
IMREE: receptů na domácí kváskový chléb je tu hromada, možná by pomohlo při jeho hledání nezadávat do vyhledávače slovo řízky
strouhance z čerstvého rohlíku nebo veky. Jinak super.
Podle poznámky vy vlastně vykrajujete plátky masa s podélnými vlákny, neníližpravda
No, zajímavé...
K receptu nejsou žádné komentáře.