Suroviny
Porce: 1 menší šiška
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 918 kJ / 1 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,58 g |
Tuky | 116,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 9,10 g |
Sacharidy | 22,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve si uvaříme vývar, nejlépe v tlakovém hrnci cca 45 minut. Nesolíme, nekořeníme.
Krok 2: Po uvaření jej scedíme, osolíme, okořeníme pepřem, solí, pokud chceme, přidáme masox a celou palici utřeného česneku.
Krok 3: Můžeme pomlít část kůží a přidat do vývaru. Vychladíme, aby se sýr ve vývaru nerospustil.
Krok 4: Na malém množství oleje osmažíme překrájená drůbeží játra.
Krok 5: Gothaj i sýr nakrájíme na kostičky.
Krok 6: Vše přidáme do vlažného vývaru a naplníme do sáčku na tlačenku, nebo do srnčího hřbetu, popřípadě i do pekáčku a necháme v lednici ztuhnout do dalšího dne.
Krok 7: Pak nakrájíme na kolečka, posypeme cibulí, pokapeme octem.
Zveřejněno 22. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNYr
Moje poznámka
Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNYr
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 31 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
domaci gothaj,
hovnomil,
duivacz,
sulc recept,
domacigothaj recept cz.,
duivacz 2014,
drubezi zulc,
drubeží domácí sulc,
gothaj do do mrazáku,
jak se dělá gothaj,
domaci gothaj recept,
tvrdý sýr do mrazáku,
jak se co dela gothaj,
domácí sulc drůběží,
recept gothaj,
co obsahuje gothaj,
co uvařit z tvrdého sýru,
drůbeží huspenina recepty,
co uvařit s drubežích jater,
huspenina s jatýrky
Suroviny:
játra drůbeží,
salám gothaj,
sýr tvrdý,
kůže vepřová,
voda,
česnek,
sůl,
pepř,
masox
Komentáře (17)
jinak to není možné.
Ten tlakáč je inspirace, asi rozmrazím brzo dvě kopejtka co mně čekají na mrazáku