Suroviny
Porce: 1 menší šiška
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 918 kJ / 1 892 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,58 g |
| Tuky | 116,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,51 g |
| Sodík | 3,98 g |
| Sůl | 9,10 g |
| Sacharidy | 22,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve si uvaříme vývar, nejlépe v tlakovém hrnci cca 45 minut. Nesolíme, nekořeníme.
Krok 2: Po uvaření jej scedíme, osolíme, okořeníme pepřem, solí, pokud chceme, přidáme masox a celou palici utřeného česneku.
Krok 3: Můžeme pomlít část kůží a přidat do vývaru. Vychladíme, aby se sýr ve vývaru nerospustil.
Krok 4: Na malém množství oleje osmažíme překrájená drůbeží játra.
Krok 5: Gothaj i sýr nakrájíme na kostičky.
Krok 6: Vše přidáme do vlažného vývaru a naplníme do sáčku na tlačenku, nebo do srnčího hřbetu, popřípadě i do pekáčku a necháme v lednici ztuhnout do dalšího dne.
Krok 7: Pak nakrájíme na kolečka, posypeme cibulí, pokapeme octem.
Zveřejněno 22. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNYr
Moje poznámka
Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNYr
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 9 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
habis před 40 minutami
Škubánky s mákem
Tereziena před 1 hodinou
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 1 hodinou
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 1 hodinou
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 2 hodinami
Dýňová polévka
spamejlik před 2 hodinami
Žampionová polévka
Blazenka před 2 hodinami
Domácí langoše
Sarka1234 před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 3 hodinami
Tématické fráze:
domaci gothaj,
hovnomil,
duivacz,
sulc recept,
domacigothaj recept cz.,
duivacz 2014,
drubezi zulc,
drubeží domácí sulc,
gothaj do do mrazáku,
jak se dělá gothaj,
domaci gothaj recept,
tvrdý sýr do mrazáku,
jak se co dela gothaj,
domácí sulc drůběží,
recept gothaj,
co obsahuje gothaj,
co uvařit z tvrdého sýru,
drůbeží huspenina recepty,
co uvařit s drubežích jater,
huspenina s jatýrky
Suroviny:
játra drůbeží,
salám gothaj,
sýr tvrdý,
kůže vepřová,
voda,
česnek,
sůl,
pepř,
masox
Komentáře (17)
jinak to není možné.
Ten tlakáč je inspirace, asi rozmrazím brzo dvě kopejtka co mně čekají na mrazáku