Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Pokud jste milovníci křenové omáčky s uzeným masem, tento recept nabízí alternativu jak jí uvařit trochu jinak. Bešamelový základ s vůní hub a bylinek. A je jen na vás jakou si zvolíte přílohu, nebo si jí dáte bez masa.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 918 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,31 g |
Tuky | 90,69 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 642 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KWv
Moje poznámka
Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KWv
Nejnovější recepty
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 1 hodinou
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 14 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Subrt173 před 43 minutami
Rajčatové lasagne s cuketou a ořechy (raw)
KrisZaezemi před 2 hodinami
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 11 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 14 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 14 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 14 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 15 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 15 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 16 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
omacka k uzenemu jazyku,
co k vepřovemu jazyku,
cibulová omáčka s uzeným,
cibulová omáčka s uzeným masem,
omačka k jazyku,
křenová omáčka s uzeným jazykem,
příloha k uzenemu,
omáčka k vařenému jazyku,
starofrancouzská žampionová omáčka,
omáčka k vepřovému jazyku,
priloha k uzenemu kolenu,
co k uzenemu,
omáčka k uzenému kolenu,
přílohy k uzenému kolenu,
omačka ke kolenu,
starofrancouská omáčka,
křenová omáčka k uzenému jazyku,
omáčka k vepřovým jazykům,
omáčka k vepřovému kolenu,
příloha k uzenému jazyku
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
mléko,
cibule,
žampióny,
sůl,
pepř mletý,
pažitka,
petrželka,
jazyk uzený
Komentáře (13)
překrásná omáčka., to jazyčisko.. to je uzené, néééé