Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 278 kJ / 67 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 0,25 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové koleno na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B14N
Moje poznámka
Pečené vepřové koleno na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B14N
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 20 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 4 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 5 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 7 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 7 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 10 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečene koleno na pive,
pečené koleno na pivu,
pečené vepřové koleno na pivě,
pečené vepřové koleno na pivu,
koleno pečené na pivě,
recept pečené koleno na pivě,
vepřové koleno pečené na pivě,
pečené koleno v pomalém hrnci,
pečená kolena na pivu,
vepřové koleno na pivě,
koleno na pivě,
koleno pečené na pivu,
koleno na pivu,
vepřové koleno na pivu,
pečené vepřové koleno recept,
vepřové koleno na pivu a medu,
pečené vepřové koleno v pomalém hrnci,
pečené koleno,
pomalé pečeni vepřového kolena,
pečené vepřové koleno
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
sůl,
koření oregáno,
pivo světlé,
hořčice,
křen,
chléb
Komentáře (13)
První:Proč nepředvářet v tlakovém hrnci?Je to přece rychlejší a pak dopéct v troubě, rychleji za pomoci horkého vzduchu. ušetřím si čas a nespotřebuju tolik elekr.energie
Druhý: Jaké pivo? Světlé, černé, 10° nebo 12°?