Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 681 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,23 g |
Tuky | 40,06 g |
Vláknina | 28,41 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kostky s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL83
Moje poznámka
Kuřecí kostky s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL83
Nejnovější recepty
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 11 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno 5. 9. 2025 20:02:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italská polévka z pečených paprik a rajčat
IrenaHRA před 25 minutami
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 5 hodinami
Drožďová polévka
HanaHanka před 6 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 6 hodinami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 6 hodinami
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 7 hodinami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 9 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 10 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 11 hodinami
Tématické fráze:
maso na václavkách,
kuřecí maso otrava,
václavky pod maso,
otrava z kuřecího masa,
otrava václavkami,
kuřecí maso s václavkami,
kuřecí na václavkách,
kureci kostky,
houby václavky recepty s masem,
maso s vaclavkami,
kureci prsa na vaclavkach,
recept václavky a kuřecí prsa,
otrava kuřecím masem,
kuřecí kostky recept,
otrava s kuřecím masem,
vaclavky s masem,
recepty s vaclavkou,
otravy z kureciho masa,
lotrava z kureciho masa,
vaclavka otrava
Suroviny:
prsa kuřecí,
houby václavky,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
olej,
voda,
olej,
mouka hladká
Komentáře (14)
magdalenka:děkuji, celkově i s jíškou jsem je vařila cca 20minut, to nestačí? Díky za odpověď, to jsem vážně netušila
Len by som doporučovala václavky variť dlhšie, citlivým osobám môžu spôsobovať tráviace problémy, až ľahšie otravy...