Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 55,00 g |
| Vláknina | 13,28 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 6,68 g |
| Sůl | 16,65 g |
| Sacharidy | 39,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Moje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 11 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 16 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 18 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 4 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 5 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 6 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 6 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 7 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 8 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 9 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
marinování kapra,
kapr marinovaný,
citron na kapra,
marinovaný kapr recept,
jak marinovat kapra,
top recepty kapr,
kapr citrón,
kapr na citronu,
kapr v tatarské omáčce,
kapr a citron,
vánoční marinovaný kapr,
marinovaný smažený kapr,
marinovany vanocni kapr,
marinovany kapr,
kapr s koprem,
kapr recepty,
kapr marinovany v pivu,
smažený marinovaný kapr,
marynovaný kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý,
hořčice,
pivo světlé,
solamyl,
citron,
tatarská omáčka,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (4)