Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 33 180 kJ / 7 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,78 g |
| Tuky | 414,81 g |
| Vláknina | 66,25 g |
| Cholesterol | 2,36 g |
| Sodík | 849 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 854,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč s marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K98
Moje poznámka
Jablkový koláč s marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K98
Nejnovější recepty
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 5 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 7 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 18 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 1 hodinou
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 2 hodinami
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 4 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 4 hodinami
Tématické fráze:
koláč jako květina recept,
jablkova perinka,
jablečný koláč s marcipánem,
koláč jako květina,
strouhaný jablkovy koláč,
marcipánový koláč,
recepty na koláče,
recept koláč jako květina,
jablkové recepty,
recept na koláče,
recepty-koláče a buchty z jablek,
koláč květina recept,
jablkový strouhaný koláč,
buchta na ruby,
jablkovy,
jablkovy recept,
koláč na ruby jablkový,
recepty-jablkový koláč,
šlehačkové koláče,
nutela prodej
Suroviny:
jablko,
cukr,
máslo,
vejce,
sůl,
šťáva citronová,
šlehačka,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
marcipán,
mandle,
pudink mandlový,
cukr,
likér mandlový
Komentáře (3)