Muškátovo-zázvorové nudličky na smetaně,z papiňáku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 445 kJ / 1 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,73 g |
| Tuky | 89,28 g |
| Vláknina | 8,73 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 317 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 31,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Muškátovo-zázvorové nudličky na smetaně,z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpPl
Moje poznámka
Muškátovo-zázvorové nudličky na smetaně,z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpPl
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 6 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 26 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
hovezi nudlicky v papinaku,
vaření šálka v papiňáku,
recepty z papiňáku,
jak dlouho vepřové nudličky v papinaku,
vepřové nudličky na smetaně,
zazvorové hovězí nudličky,
vaření zmrzlého masa v papináku,
zmrzlé maso papiňák,
vepřové maso na nudličky v papiňáku
Suroviny:
plecko vepřové,
olej,
květ muškátový,
zázvor mletý,
kmín drcený,
olej,
cibule,
žampióny,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
smetana,
ocet,
sůl,
sýr nastrouhaný
Komentáře (18)
Všem moc díky
Rebuško,můžeš naložit i tu krkovičku.Já bych klidně zaimprovizovala a plátky jen naklepala,naložila a pak stejný postup
Aisho-určitě i z kuřecího,nebo telecího.Záleží,jaké se u Vás může bašit
Šavlinko,já bych i přišla
Jaruško,jedna porce zbyla.Zabalím a pošlu