Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 355 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,85 g |
Tuky | 80,89 g |
Vláknina | 28,24 g |
Cholesterol | 442 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 10,75 g |
Sacharidy | 66,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínsky guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgrY
Moje poznámka
Segedínsky guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgrY
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
segedínsky guláš,
segedinsky gulas recept,
segedínsky guláš originál,
segedínský guláš z vepřového,
segedínský guláš bez smetany,
jednoduchy segedinsky gulas,
guláš recept,
recept na segedinsky gulas,
recept segedinsky gulas,
szegedinsky gulas,
segedinski gulas,
recepty segedínsky gulaš,
segedínska kapusta,
segedinsky gulas cz,
segedínsky guláš top recepty,
segoš,
segedínsky,
segedín guláš recept,
segedínská guláš,
recept na segedínský guláš recept
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
zelí kysané,
mouka hladká,
kmín drcený,
smetana
Komentáře (10)
1. Byl použit výhradně prorostlý bůček vč. kůže
2. Ml. papriky jsem na 1200g masa dal celý sáček (23g) + špetku pálivé
3. No a správného umami jsem dosáhl česnekem
OT
Často se pýýýše: necháme odležet..., na druhý den chutná lééépe..., atd. atp.
Nevím, já to asi nepoznám...
à propos, nezkoušel někdo pro objektivní posouzení, dnes uvařené jídlo porovnat se stejným jídlem uvařeným včéééra
A kysanou smetanou taky jenom vždy zjemním každou porci až na talíři.