Dušenky

Betina Kuchařka: Betina

Bramborová jídla 5 názorů

Suroviny

1 lžíce sádla
1 cibule
200 g brambor
1 lžička mleté papriky
sůl
voda
3 nožičky uzené klobásy
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupáme a nakrájíme na kostky.

  2. Na sádle osmahneme cibulku, přidáme papriku, sůl, brambory a zalejeme vodou a dusíme 15 minut.

  3. Přidáme klobásu pokrájenou na kolečka. A dusíme do měkka.

Poznámka

Jsou moc dobré.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Dušenky

Tématické fráze: babicovy dobroty bramborový guláš hrnkový tvarohový koláč domácí dušenky babicovy bramborový guláš buřtguláš z mletého masa babicovy dobroty kuře na paprice bramborový guláš hlíva

Zapomněl/a jsem heslo