Voňavá dýňová zavařenina
Dýňová zavařenina, která voní po citrusech, zázvoru a hřebíčku. Zavařeninu můžete použít do originálních podzimních dýňových buchet, muffinů, bábovek a koláčů nebo ji přimíchat třeba do ovesné kaše.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 210 kJ / 2 440 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 23,58 g | 
| Tuky | 5,76 g | 
| Vláknina | 66,42 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 46 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 543,94 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Voňavá dýňová zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Yj4
Moje poznámka
					
				
Voňavá dýňová zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Yj4
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							dýnová povidla, 
						
						
							jak zavařit dýní, 
						
						
							zpracování dýně goliáš, 
						
						
							džem z dýně hokaido 3kg, 
						
						
							dýňová šťáva, 
						
						
							povidla z dýně, 
						
						
							netradiční zavařeniny, 
						
						
							jak zavařit dýně hokaido, 
						
						
							jak zpracovat dýni hokaido, 
						
						
							jak zavařit hokaido, 
						
						
							jak zavařit dýňové pyré, 
						
						
							jak zavařit dýni hokaido, 
						
						
							dýně goliáš marmeláda, 
						
						
							povidla z dýně hokaido, 
						
						
							marmeláda z dyně hokaido, 
						
						
							jak zpracovat dyni golias, 
						
						
							dýně povidla, 
						
						
							hokaido zavarenina, 
						
						
							dzem z dyne hokaido, 
						
						
							dynova marmelada s gelfixem
						
					
						Suroviny:
						
							dýně, 
						
						
							voda, 
						
						
							pomeranče, 
						
						
							citron, 
						
						
							zázvor čerstvý, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							voda, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							ocet
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (27)
Nebyla chyba, že jsem použila třtinový cukr
Vyzkoušej, budu moc ráda, díky
Rodina oranžovou barvu už nenávidí a já pořád přemýšlela, co s nimi - a tohle je krásný recept, džem podle mě nebude moc sladký a díky ostatním ingrediencím bude krásně voňavý. Díky za recept, moc se mi líbí a hned v pondělí do něj jdu
+5
moc hezké, to bych klidně mlsala jen tak.. bez ničeho