Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 831 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 27,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenová omáčka-inspirována M.D.Rettigovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6kB
Moje poznámka
Křenová omáčka-inspirována M.D.Rettigovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6kB
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 3 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 5 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 5 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 6 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 6 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho provařit mouku,
recepty české omáčky klasika,
křenová omáčka,
pravá křenová omáčka,
skvělá křenová omáčka,
recept na křenovou omáčku,
jak dlouho provarit mouku do omáčky,
top recepty křenova omáčka,
jak dlouho povařit mouku v omáčce,
jana krenova,
cet na křenoou omáčku,
křenová omáčka mandle,
správná křenová omáčka,
hovezi v krenove omacce,
recept na českou křenovou omáčku,
jana krenova,
recepty na české omáčky,
skvela krenova omacka,
vařením křen hořkne,
prosím o recept na křenovou omáčku
Suroviny:
mléko,
smetana,
květ muškátový,
křen,
mandle,
máslo,
mouka hladká,
cukr,
sůl
Komentáře (10)