Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 114 kJ / 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,14 g |
Tuky | 10,85 g |
Vláknina | 19,58 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 97,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí s restovaným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXPK
Moje poznámka
Dušené hovězí s restovaným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXPK
Nejnovější recepty
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 46 minutami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 2 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 15 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové brownies
mardzas před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka
meli11 před 1 hodinou
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Subrt173 před 1 hodinou
Rajčatové lasagne s cuketou a ořechy (raw)
KrisZaezemi před 4 hodinami
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 13 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 15 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 15 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 15 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 16 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky s bramborem,
dusene hovezi,
jaká příloha k duš. na mrkvi,
dusene hovezi maso s bramborem,
hovězí kližka s bramborem,
hovězí maso s bramborem,
opecene brambory priloha,
hovezi dusene maso,
hovězí duš.na cibulce,
tarhoňa z bramborem
Suroviny:
kližka hovězí,
brambory,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření mleté,
kmín celý,
skořice,
protlak rajčatový,
bujón,
ořechy piniové,
pepř drcený,
sůl,
olej olivový,
petrželka hladkolistá
Komentáře (8)
krásný recept, a to foto