Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 538 kJ / 2 041 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 262,86 g |
| Tuky | 89,01 g |
| Vláknina | 13,92 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 5,19 g |
| Sacharidy | 42,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná ala " Škopkovic fašírka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYoO
Moje poznámka
Sekaná ala " Škopkovic fašírka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYoO
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
fašírka z králíka,
fasirka z mletého masa,
fašírka,
sekaná z králíka a bůčku,
fašírky z mletého masa,
králičí fašírka,
sekaná z králíka,
domaci fasirka,
fašírka recept,
nastavená sekaná,
fašírka z králika recept,
fasirka s kralika,
recept na fašírku,
fašírka králík,
mlete kruti maso a sekačka,
babiččina fašírka,
lovecká sekaná,
sekaná nastavená bramborem,
domací sekaná z králíka,
co je faširka
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
vejce,
majoránka,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř,
libeček,
paprika sušená sladká,
cibule,
hořčice,
česnek,
vejce
Komentáře (14)
Zajisté že můžete, ale běžně se to nedělá, že
Jinak já bych přidala grády na konci pečení, aby byla z vršku více růžovoučká.Ale to je každého věc,že?
ovšem sekačka vypadá fajnově, takže jeden pláteček s hořčicí a okurčičkou..chlebík dodám