Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 212 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,95 g |
| Tuky | 1,10 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice na moštu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWgW
Moje poznámka
Krkovice na moštu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWgW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 5 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 13 minutami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 39 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 2 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 3 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 3 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 3 hodinami
Tématické fráze:
krkovice na roštu,
maso v jablečném moštu,
dorty jarka most,
vepřová krkovice na moštu,
marináda z moštu,
krkovice na cideru,
marináda z jablečného moštu,
krkovice v jablečném moštu,
maso v moštu,
veprova krkovice cider,
krkovice recept,
pečená krkovička na moštu,
grilovaná krkovice marinovaná v jablečném moštu,
maso na moštu,
krkovice s jablky,
maso nalozene v jablecnem mostu,
marináda na krkovičku s moštem,
marináda na maso z moštu,
vepřové v moštu,
kotlety pecene v jablecnem mostu
Suroviny:
krkovice vepřová,
šunka schwarzwaldská,
hlíva ústřičná,
šalvěj,
mošt jablečný,
koření nahrin,
máslo,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (34)
p.s. Zajimava varianta
Chuť je lehce nasládlá a nakyslá. Chce to zkusít, je to opravdu výborné