Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 919 kJ / 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,11 g |
Tuky | 36,45 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 769 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 24,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu dušená hovězí líčka s pečenými rajčaty a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DKy
Moje poznámka
Pomalu dušená hovězí líčka s pečenými rajčaty a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DKy
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 9 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 13 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
pomalu dušená kližka,
hovězí líčka polreich,
uprava hovězích líček,
jak odblanit licka,
hovězí líčka úprava,
polreich hovezi licka,
polreich líčka,
pomalu pečená líčka,
hovězí líčka recept polreich,
kližka pomalu pečená,
pomalu pečená kližka,
recept na pečené hovězí líčka,
pomalu dušené maso,
jak odblanit kližku,
jak odblanit hovězí líčka,
hovězí líčka recepty,
dušená líčka,
recepty na úpravu hovězích líček,
hovězí líčka a videorecept,
licka z kližky
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
česnek,
rajče pečené,
kapary,
olej olivový,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
jíška,
vývar hovězí
Komentáře (18)