Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,36 g |
Tuky | 11,81 g |
Vláknina | 20,28 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 56,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertovský guláš doktora Solferna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GOV
Moje poznámka
Čertovský guláš doktora Solferna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GOV
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 7 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 13 minutami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 9 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 22 hodinami
Tématické fráze:
jak vylepšit guláš,
doktor lakomý,
čertovský gulášek,
doktor solfernus,
pekelný guláš recept,
čertovsky,
pekelný guláš,
mistr solfern,
jak vylepšit guláš recept,
čertovske nazvy jidel,
pekelný bramborovy gulas,
hovezi gulas kulak,
čertíkovský guláš,
hovezi gulas od mistru kucharu,
námořnický guláš v konzervě,
jak vylepšit guláš z konzervy,
sůl doktor,
doktor klobasa,
recepty doktor e,
certovskej gulas
Suroviny:
kližka hovězí,
klobása pikantní,
cibule,
víno červené,
rajče,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika sušená sladká,
sádlo,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř,
bujón,
feferonka
Komentáře (9)