Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná kapsa

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aja.g

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 335 kJ /
3 426 kcal
Bílkoviny280,99 g
Tuky240,50 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 3,08 g
Sodík 6,24 g
Sůl15,35 g
Sacharidy32,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso dáme do mísy, přilijeme mléko, přidáme Vegetu a koření a dobře propracujeme ve vláčnou hmotu. Necháme odpočinout v lednici. Krok 2: Játra pokrájíme na menší kousky, okořeníme a podusíme na oleji. Krok 3: Maso rozložíme na alobal nebo folii, navlhčíme vodou a válečkem rozválíme na stejnoměrně hrubý plát. Krok 4: Potřeme jemně hořčicí, na jednu polovinu navršíme játra, posypeme drcenými vlašáky a rozdrobenou Nivou. Krok 5: Druhou polovinu plátu "přehneme" přes náplň a dobře po celé délce uzavřeme zmáčknutím. Krok 6: Přendáme na velký kus alobalu a dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva během pečení. Krok 7: Na plech nebo pekáček nalijeme asi 2 dl vody. Pečeme 1 hodinu při teplotě 180°C.

Zveřejněno 19. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná kapsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mwLp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná kapsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mwLp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

cartman: moc děkuji za pochvalu.:-)

Nemelo chybu. pridal jsem na jemno nakrajenou cibuli a cesnek. K tomu bramborovou kasi a orestovanou zeleninu. Vrele doporucuji!

Zajímavý recept a chuťově si kapsu také umím představit. Líbí se mi to:yes:+

Tématické fráze:
plněná kapsa, plněné kapsy z masa, plněná masová kapsa, kapsa z mletého masa, plněná kapsa z mletého masa, plněná kapsa s nivou, vepřová kapsa s nivou, plněné kapsy s masem, plnene kapsy masem, plněnákapsa, kapsy plněné mletým masem, kapsa plněná mletým masem, plněma íkapsa, masova kapsa, kapsa z mletého, vepřová kapsa plnená nivou, kapsa plněná nivou, kapsa plněná, plněné kapsy, kapsa plněná směsí

Suroviny:
maso mleté, mléko, vegeta, pepř, játra drůbeží, ořechy vlašské, sýr niva, hořčice, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu