Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 293 kJ / 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 76,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 115,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rn0
Moje poznámka
Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rn0
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 15 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 4 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 4 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 4 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 5 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 5 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 8 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 8 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit sušená rajčata,
cherry rajčata recepty,
jak naložit papriky,
jak naložit rajčata,
nakládání paprik,
papriky v oleji,
recepty z rajčat a paprik,
cherry rajcata nakladani,
nakládaná sušená rajčata,
nakládaná cherry rajčátka,
rajčata cherry,
jak naložit sušené rajčata,
nakládaná cherry rajčata,
cherry rajčata,
susena rajcata recept,
sušení rajčat na sluníčku,
sušená rajčata jak použít,
sušení schery rajčat,
nakladani cherry rajcat,
cherry rajčata recept
Suroviny:
rajče cherry,
paprika čerstvá bílá,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
olej slunečnicový,
Komentáře (9)
A jeden dotaz - přece když oleje smíchám, můžu je ohřát dohromady, ne?
A ještě jeden - co je k bodu varu, jak poznám, že je olej dost horký a ještě se nepřepaluje?
Díky za info
Allis