Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 293 kJ / 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 76,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 115,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rn0
Moje poznámka
Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rn0
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 11 minutami
Šunkofleky II
Honza62 před 35 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 42 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 43 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 4 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 4 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 5 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit sušená rajčata,
cherry rajčata recepty,
jak naložit papriky,
jak naložit rajčata,
nakládání paprik,
papriky v oleji,
recepty z rajčat a paprik,
cherry rajcata nakladani,
nakládaná sušená rajčata,
nakládaná cherry rajčátka,
rajčata cherry,
jak naložit sušené rajčata,
nakládaná cherry rajčata,
cherry rajčata,
susena rajcata recept,
sušení rajčat na sluníčku,
sušená rajčata jak použít,
sušení schery rajčat,
nakladani cherry rajcat,
cherry rajčata recept
Suroviny:
rajče cherry,
paprika čerstvá bílá,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
olej slunečnicový,
Komentáře (9)
A jeden dotaz - přece když oleje smíchám, můžu je ohřát dohromady, ne?
A ještě jeden - co je k bodu varu, jak poznám, že je olej dost horký a ještě se nepřepaluje?
Díky za info
Allis