Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 892 kJ / 3 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,90 g |
| Tuky | 226,13 g |
| Vláknina | 17,45 g |
| Cholesterol | 1,49 g |
| Sodík | 7,97 g |
| Sůl | 19,39 g |
| Sacharidy | 158,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu nakrájíme na nudličky, zlehka osmahneme a přidáme překrájené zelí.
Krok 2: Zvlášť na části sádla /oleje/ osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso, přebranou a propranou rýži, papriku, sůl, podlijeme 1/4 l vody a dusíme v troubě pod pokličkou do měkka.
Krok 3: Zapékací mísu vytřeme tukem, vložíme asi 1/3 dušeného zelí, dále rýži s masem, na plátky nakrájenou klobásu a vejce. Takto postupujeme, až spotřebujeme veškeré suroviny.
Krok 4: Zprudka zapečeme, zalijeme kysanou smetanou a znovu krátce zapečeme.
Zveřejněno 28. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sedmihradské skládané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voyg
Moje poznámka
Sedmihradské skládané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voyg
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 20 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 21 hodinami
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno před 21 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulačka s vínem
magdalenka před 59 minutami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 1 hodinou
Jablečný linecký koláč
Merylas před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Sima1996 před 1 hodinou
Moravský kváskový chléb
magdalenka před 1 hodinou
Perníčky s dřevěným dekorem II
Moni1703 před 2 hodinami
Trubičky
Eva1mamina před 2 hodinami
Špenát se smetanou
magdalenka před 2 hodinami
Škvarky z trouby
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
sedmihradské vrstvené zelí,
skládané zelí,
kološvárské zelí skládané,
pokrmy ze zelí,
sedmihradské zapékané zelí,
kološvárské zelí vrstvené,
sedmihradké zelí,
sedmihradské maso,
skládané kološvárské zelí,
kološvárské vrstvené zelí,
vrstvené zelí zapečené,
sedmihradské zalí,
skládané maso,
zapečené zelí s kysanou smetanou,
sedmihradske zeli s ryzi,
skladaný zelí,
vepřové maso s kysanou smetanou,
smetanové zelí,
sedmigradske zeli,
recepty se zelím
Suroviny:
zelí kysané,
sádlo,
rýže,
maso vepřové,
vejce,
klobása,
slanina libová,
cibule,
smetana kysaná,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (7)