Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 2,40 g |
Vláknina | 60,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J4j
Moje poznámka
Guláš z vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J4j
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
kančí vnitřnosti,
guláš z vepřových vnitřností,
vnitřnosti z divočáka,
jehněčí vnitřnosti recepty,
jehněčí vnitřnosti recepty,
kančí ledviny,
jehněčí vnitřnosti guláš,
jehněčí guláš z vnitřností,
recepty z vnitřností,
kanci gulas z vnitrnosti,
jehneci gulas,
kanci vnitrnosti recepty,
vnitrnosti,
jehněčí vnitřnosti,
vnitrnosti recepty,
kančí vnitřnosti recept,
recepty z kančích vnitřností,
vnitrnosti,
vepřový guláš z vnitřností,
gulas z vnitrosti
Suroviny:
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
slezina vepřová,
ledvinky vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (2)
Je jen vydrhnutý a okrájený..je možné dát dusit celý a sloupnout posléze..