Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 137 141 kJ / 32 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 087,77 g |
Tuky | 226,49 g |
Vláknina | 3 811,23 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 5,82 g |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 5 766,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqy
Moje poznámka
Hovězí guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqy
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 10 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 55 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš recept,
hovězí guláš,
hovězí guláš recept,
hovězí maso recepty,
hovězí guláš,
guláš recept,
pravý hovězí guláš,
nejlepší hovězí guláš,
recept na hovězí guláš,
recept na hovězí guláš,
nejlepší hovězí guláš recept,
guláš z hovězího masa,
guláš z hovězího masa,
gulaš hovězi pravý speciál,
recept na dobry hovezi gulas,
recept na nejlepší hovězí guláš,
recepty z hovězího masa,
dobrý hovězí guláš,
guláš recepty,
recept hovězí guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
sádlo,
koření paprika maďarská,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř černý,
vývar
Komentáře (14)
Díky