Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Nevěříte, že se dají křupavé řízky připravit i bez smažení? My vás přesvědčíme o opaku. K dokonalé křupavosti budete potřebovat speciální obalovací směs a funkci horkovzduch u své trouby. Maso můžete volit dle svých preferencí.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB5O
Moje poznámka
Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB5O
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 10 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 15 minutami
Cuketový perník
Raslik před 38 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Tématické fráze:
rizky z trouby,
obalované vepřové řízky pečené v troubě,
řízky v troubě,
řízky do trouby,
řízek z trouby,
řízky v horkovzdušné troubě,
vepřové řízky z trouby,
vepřové řízky z trouby,
kuřecí řízky z trouby,
řízky pečené v troubě,
řízky z krkovice v troubě,
pečení řízků v troubě,
vepřový řízek z trouby,
vepřové řízky v troubě,
rizky na plechu,
jak péct řízky v troubě,
rizek v troube,
řízky bez tuku,
řízky z horkovzdušné trouby,
obálovací směs na řízky
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
sůl,
pepř,
koření
Komentáře (14)
Ale zkusím vypadá to moc dobře!