Suroviny
Porce: cca 3 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 840 kJ / 679 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 103,12 g | 
| Tuky | 22,89 g | 
| Vláknina | 5,74 g | 
| Cholesterol | 711 mg | 
| Sodík | 1,11 g | 
| Sůl | 2,83 g | 
| Sacharidy | 13,43 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nejdřív si uvaříme kuřecí směs na polévku, já tentokrát použila kuřecí stehenní řízek.
	Krok 2: Když je maso pořádně uvařené, nakrájíme ho na malinké kousíčky. Vývar můžem použít rovnou do polévky, ale i přesto do ní budeme přidávat bujón.
	Krok 3: Na olivovém oleji osmahneme cibulku s bobkovým listem a novým kořením, až je cibule růžová.
	Krok 4: Zalejme protlakem a vývarem, který jsme si připravili pomocí kostek bujónu a vařící vody ( nebo vývaru z masa).
	Krok 5: Přidáme mrkev, a vaříme dokuď je mrkev pěkně měkká - čím menší kostky uděláme, tím to bude rychlejší.
	Krok 6: Poté přidáme kukuřici, hrášek a papriku.
	Krok 7: Dochutíme sojovou omáčkou, chilli, můžeme použít i tabasco, solí a pepřem.
	Krok 8: Přidáme cca 3 lžíce cukru, a dvě lžíce octa.
	Krok 9: Přivedeme k varu a do polévky nalejeme rozkvedlané vejce, které v polévce hned zase rozmícháváme metličkou, aby se vejce nespojily, a byly z nich malinkaté trhance.
	Krok 10: Přidáme maso nakrájené na malé kousky.
	Krok 11: Pokud jsme s polévkou chuťově spokojení, vyndáme bobkový list a nové koření. Nakonec zahustíme škrobem...na 3 litry polévky dávám  4 vrchovaté lžičky škrobu rozmíchané v trošce vody.
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Čínská "červená" polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKW8
Moje poznámka
					
				
Čínská "červená" polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKW8
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							cinska pikantni polevka, 
						
						
							čínská pikantní polévka recept, 
						
						
							pekinská polévka, 
						
						
							pekingska polevka, 
						
						
							čínská polévka, 
						
						
							pekinská polévka recept, 
						
						
							pikantní čínská polévka recept, 
						
						
							pikantní čínská polévka, 
						
						
							čínská polévka recept, 
						
						
							čínská pikantní polévka-recept, 
						
						
							top recepty čínská polevka, 
						
						
							pekingská polévka recept, 
						
						
							polevka cinska, 
						
						
							červená polévka, 
						
						
							čínská pikantní polévka červená, 
						
						
							čínská papriková polévka pikantní, 
						
						
							recept cinske polevky, 
						
						
							cinska cervena, 
						
						
							čím se zahušťuje čínská pikantní polévka?, 
						
						
							pekingská plévka panda
						
					
						Suroviny:
						
							prsa kuřecí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							protlak, 
						
						
							bujón, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							kukuřice, 
						
						
							hrášek, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cukr, 
						
						
							ocet, 
						
						
							škrob, 
						
						
							chilli, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							olej olivový
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (16)
On je problém že každej větnámek to dělá jinak
Já jsem tu chuť ladila a ladila, až chutná jako ta co dělaj u nás v Pandě.
ale hlavní je , že Vám i přes to chutnala
Děkuju za chválu receptu i fotky - fotím ráda :D