Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,01 g |
Tuky | 45,09 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrolu si rozškvaříme sádlo, vložíme na kostky nakrájenou cibuli. Orestujeme dozlatova a přidáme nastrouhané zemáky.
Krok 2: Přidáme nakrájenou krkovici, zelí a čerstvé huby. Podlijeme vývarem a přidáme ostatní ochucovadla. Dusíme do měkka.
Krok 3: Pokud dáme fazole tak je uvaříme zvlášť a lepší jsou barevné. Uvařené kyselé dle potřeby zahustíme moukou a zjemníme smetanou.
Zveřejněno 30. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Suchovské kyselé s hubami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DEEx
Moje poznámka
Suchovské kyselé s hubami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DEEx
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kyselých hub,
kyselé houby,
polevka z kyseleho zelí a hub,
čalamáda s hubami,
top recepty gulasova polevka s hubami,
zemaky kyseleho zelí,
recepty z kyselé šlehačky
Suroviny:
zelí kysané,
krkovice uzená,
houby čerstvé,
šlehačka,
sádlo,
sůl,
koření nové koření,
pepř,
list hroznový,
bobkový list,
majoránka,
cibule,
mouka hladká,
vývar,
fazole
Komentáře (7)
P.S.velmi mě pobavil počet porcí