Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky se sýrem

Pro nadýchané bulky ze světlého kynutého těsta, bohatě posypané dokřupava vypečeným sýrem, nemusíme spěchat do pekařství. Podle jednoduchého receptu si je snadno upečeme. Nejlepší jsou čerstvé, ale vláčné vydrží i několik dní po upečení.

Hodnocení receptu je 5,0 (70×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min + 100 min kynutí

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava, + 100 min kynutí)

Suroviny pro 12 kusů

12kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 406 kJ /
3 921 kcal
Bílkoviny101,10 g
Tuky107,10 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,62 g
Sůl24,00 g
Sacharidy624,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z vody, malého množství cukru, mouky a všeho droždí (vše z připraveného, odváženého množství) umícháme kvásek, který necháme asi 20 minut kynout. Krok 2: Pak přidáme ostatní suroviny a vymísíme těsto, které necháme v teple nakynout (cca 60 minut). Krok 3: Vykynuté těsto vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 12–14 dílů a z každého kousku uděláme bulku. Krok 4: Uložíme je na plech, na povrchu je trochu zploštíme a necháme nakynout. Krok 5: Pak je potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme strouhaným sýrem. Upečeme je ve vyhřáté troubě
při teplotě 190–200 °C po dobu 15–20 minut - podle velikosti bulek a výkonu naší trouby.

Zveřejněno 6. 2. 2013

Poznámka autorky cathleen

Nebojte se sýr nasypat hned, před pečením, nespálí se - pouze se hezky na bulce rozteče.

Bulky jsou dobré a vláčné i tři dny, ovoněné i ochucené sýrem....

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulky se sýrem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJjD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulky se sýrem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJjD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (115)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tonja: děkuji za krásné fotky! :-K

Veronika.Hrozna: a to zamrzí, že? ;-(

cathleen: Já vyměnila před zhruba rokem, taky do 180, je to skoro přesné, taky měřeno teploměrem, nad 180, se rozjede, jako pekařská pec a připaluje vše svrchu. Péct dva plechy nemožnost, i na horkovzduch, přesně jak ta stará. Taky mi připalovala svrchu a spodní plech zůstal polosyrový nedopečený. Jediný užitek je v tom, že je hezká, ale to je asi tak všechno, je to dvojče té starší. :-//

Tonja: děkuji za osvětu :-) Vždy jsem říkala, že každá trouba peče malinko jinak. A když jsem měnila starou troubu za novou, pokaždé jsem se netěšila - musela jsem se znovu "učit péct" :omg:

Včera jsem zase upekl tyto výborné a u nás oblíbené bulky. Když jsem je chtěl pochválit a otevřel si tuto diskusi, začetl jsem se do starších příspěvků a k diskusi o troubách bych si dovolil přidat poznámku.

Koupili jsme (je to asi 3 roky) novou troubu, značka Gorenje, dodavatel její kvalitu vychvaloval. Když peču jakékoliv pečivo, musel jsem čas pečení vždy (opravdu vždy) prodlužovat oproti popisu v receptu, a to o asi 20%.

Rozhodl jsem se troubu prověřit. Koupil jsem bimetalový teploměr a měřil skutečnou teplotu v troubě. Asi do 160°C se jakž takž shodovala teplota na teploměru s teplotou nastavenou "knoflíkem" trouby. Od 160°C se začaly hodnoty lišit - při nastavené teplotě 220°C už teploměr ukazoval jen 190°C, rozdíl už byl 30°C, a to už je opravdu hodně.

Nedovedl jsem posoudit, zda ukazuje špatně trouba nebo zda je nepřesný teploměr. Koupil jsem proto jiný teploměr od jiného výrobce (pro jistotu) a pokus zopakoval. Oba teploměry ukazovaly stejnou teplotu, teplotu ale odlišnou od nastavení trouby. Závěr: trouba ve skutečnosti peče na nižší teplotě, než nastavíme a než ukazuje, a to až o neuvěřitelných 30°C.

Teď tedy při pečení nastavuji buď o 20 - 30°C více než je psáno v receptu nebo prodlužuji dobu pečení o asi 20%.

Jméno pekařky je pro mě zárukou kvality:) opět jsem nebyla zklamaná, naopak nadšená!! Bulky jsou luxusní!! Zkusím i rohlíky, těsto je super! Děkuji cathleen;)

ferda30: :-8 těší mě, že chutnají - tohle byl vlastně asi můj první recept, který jsem si dala dohromady a bulky jsme pekli opravdu velice často.

<3<3<3<3 mňáám, moc hezká fotečka

bberi: díky, to jsem moc ráda :-)

Výborné, pekla jsem z poloviční dávky, udělala jsem 8 kousků, i druhý den byly moc chutné.:yes:

bunicova.hana: :-) to mě těší!

uzasne , diky za recept , hned jsem je musela pect znovu

Jsou výborné....:yes:

Vynikající :-)

Coleta

Díky za info :-)

maja f: Nejsem sice autorka, ale bulky peču pravidelně. Olej můžeš klidně použít, jen pozor na to, že je aromatický a někumu to může vadit na chuti. Já osobně ho z důvodu jeho aroma používám velmi málo. Jinak já dávám do těsta 100 g oleje, zdají se mi ještě lepší.

Krásný den vinšuji,

mohla bych použít olivový olej?

Děkuji :-)

Ivi, pro velký úspěch dnes opět napečeno, vyšlo to na 16 ks a co ti mám povídat - už skoro nejsou :-) Máme tu na prázdninách synovce a do toho to padá jak do bezedné jámy ;-) Jediný, co jsem trošku upravila - nedávám strouhaný sýr, ale pěkně plátek tvrdého sýra v kuse, nějak se mi to líp olupuje ;-) :-))

Cathleen, tak jsem se konečně dostala k provedení bulek. Jsou úžasné, dělala jsem z 2/3 dávky a měla jsem jich 10 ks, dokonce jsem těsto odvažovala, abych je měla stejné :-) S těstem se krásně pracuje, je vláčné, nelepí se. Prostě super recept, vhodný i pro začátečníky. Takže +47.

Včera jsem bulky upekla. Měla jsem co dělat, abych je uchránila, aby stihly aspoň vychladnout :-D Moc díky za super recept, určitě budu dělat častěji, syn má sýrové pečivo nejraději :-p Dávám bodíka :yes:

cathleen: Ivo, dnes jsem vyzkoušela, dělala jsem z 2/3 uvedeného množství, vyšlo mi 12 kousků. Měla jsem málo oleje, tak jsem ho nahradila Majolkou®. Část jsem posypala sýrem / čedarem / a část kmínem. Jsou výborné a jak tak koukám, rána se nedožijí:-)). Bod už jsem dala, tak dnes už můžu přidat jen fotku;-):-)

Katka123 7. 3. 2013 21:25
cathleen: Moc děkuju :-)

Katka123:ahojky, Katko - pomůže ti tohle? http://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyrob...:-K

Katka123 6. 3. 2013 18:02
Ahoj budu je dělat poprvé a nemám doma pekárnu jde to i bez ní? Jak budu dělat to těsto. Pordte prosím.:-(

Dělala jsem už několikrát a dnes opět,tyto bulky jsou prostě špica!!!!!!!!!!:yes::yes::yes:

Bulky jsem dělala už dřív;-), našla jsem si je na Pekárnomanii a peču je docela často:-p, jsou totiž výborné. Dnes jen přidávám fotky a bodík:yes:

Recept je naprosto vynikající. Přidala jsem pizza koření a dělám menší bulky "plněné" párkem nebo anglickou slaninou a sýrem. Je to prostě láááááááábuž. Díky.:yes:

cathleen:Fagor TENTATION, je tam pouze na bílé pečivo, celozrné, marmeláda...asi 11 programů, ale na těsto ne. Taky nevím, jak to mám udělat, když chci jenom, aby mi těsto vykynulo. Protže mi vždy jede celý program. Je na to nějaký speciální program jen na kynutí. V peččce peču chleba, ale vždy na celý program, zatím se s ní zžívám :-) Ještě doplňuji, že program a jeho délka je dle váhy surovin.

Omlouvám se zapoměla jsem se přihlásit a nechce se mi to přepisovat. Coleta

Coleta: jakou mas pekarnu? Znacku a typ...?

Můžete mi prosím, poradit. Jak mám nechat vykynout těsto v pekárně, když tam nemám program TĚSTO? ;-)Děkuji

:-8 znovu musím poděkovat za vyzkoušení receptu i fotky....tyhle bulky jsou hodně "staré", kdysi jsem s nimi začínala svoje pečení a šetřila tak rodinnou kasu:-))

Nikca: pokud jsi dodržela teplotu i dobu pečení, měly by být hotové. Ale každá trouba peče jinak a někdy jsou ty rozdíly opravdu veliké. Určitě to časem vychytáš;-):yes:

I já se připojuji s pochvalou na výborné bulky. Už jsem je dělala 2x a kupované nemají už u nás šanci. Ivi, díky za bezva recept.:-):yes::yes: +

Dneska jsem pekla jsou výborné:-Kuž je nikdy nekoupím budu dělat doma:yes::yes:bodík už jsem dala tak si dovolím přidat foto:-8a děkuji za výborné bulky;-)

Dneska jsem dělala a vypadají báječně:-).Jen se mi zdá že jsou ve prostřed ještě nedodělané a to jsem je tam měla dýl.....

Moc dobré, pekla jsem jako nedělní svačinku, cpali se až měli boule za ušima a té chvály, díky za recept!!!!!:-K:yes::yes::yes:

Patricie: :-8a já děkuju za fotku nádherně nadýchané bulečky:yes::-K

:-K:-KMIlá Ivo. Děkuji za bezvadný recept. Už jsem je dělala 2 x a myslím, že se hned tak nepřejí. :yes::yes::yes:
Přidala jsem fotku.

ty jsou krásné :yes::yes::-p:-p:-p:-p:-K

misa92: promiň, až teď jsem si uvědomila, že jsem tu někde viděla tvůj dotaz a ještě ti nikdo neodepsal...:-8
Samozřejmě, že jde těsto zadělat i bez pekárny - v části vody rozmícháš cukr, trošku mouky a droždí, necháš vykynout (asi 15-20 min) a pak vmícháš zbytek surovin do těsta. Těsto kyne v teplejším prostředí asi hodinu.;-)
Na postup můžeš mrknout i sem http://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyrob...

Ok diky damy neboi slecny za rady. Neco vyzkousim a kdyz to bude na chlubeni pred neznym pohlavim, tak dam vedet :-p Jeste jednou diky za tipy. Jirka.

srettka: ani 1-2 lžíce nemletého máku by nebyly marné...:-p

Ještě jednou děkuju všem, kteří bulky vyzkoušeli a někteří přidali i fotky, díky:-8 Snad nevadí, že je to takhle "hromadně"....?:-K

nessi:zkus vyměnit olej za sádlo.ale myslím, že i sýr by to jistě dochutil. třeba i trochu mletého kmínu. a nebo více sole do těsta.

nessi: zdravím pečícího chlapa! :-))
Jirko, tenhle recept je na bulky obyčejné, pekla jsem je kdysi dávno (a dlouho) místo rohlíků - ty jsou přeci taky nevýrazné;-)Těsto můžeš ochutit v podstatě čímkoliv - semínky, kořením (i, jak píše srettka, sýrem přidaným DO těsta - sretti, díky:-K), trochou sušeného česneku, kostičkami anglické slaniny......právě proto, že jsou tak nevýrazné, můžeš ochutit podle sebe.
Dělávala jsem z toho i malé, válečkovité bulky, do kterých jsem při tvarování zabalila pár kolečk voňavého salámu nebo třeba půl párku....

nessi: To tedy nevím, mají výrazně sýrovou chuť, koušeš je přece i s tím sýrem. Já jsem tentokrát dala dobrý ementál a jsou super :-p

Srettka: no nevim jestli by syr uvnitr neco vylepsil. Syr na povrchu nema chybu. Jde mi jen o to, lepe ochutut to samotne testo. Tot vse, jinka recept je luxusni, jen to sakra nejak dochutit.

nessi:a co zapracovat i do vnitřku těsta strouhaný sýr? i nějaký výraznější. oni v krámě do toho strkaj nějaké zvýrazňovače nebo co.

Zdravim kucharky! Jsem sice chlap, ale s pecenim rad experimentuji a proto jsem se rozhodl, ze tyto bulky zkusim. Vypadaly nadherne po upeceni, ale musim rict, ze jsou takove nevyrazne, temer bez chuti, coz mi potvrdily i deti. Nemate nejaky tip jak je dochutit? Napr. pridat do testa kmin, olivy, seminka,..?? Vzhledem k mym zkusenostem privitam jakoukoliv radu. Predem diky! Jirka.

Včera jsem bojoval. Postaru s vařečkou a na vále a s erárním starým panelákovým plynovým šporákem. Kynuli jsme s dvojím prohozením asi 2 hodiny (nebylo kam spěchat), akorát to pečení. Vršek bledý, spodek tmavý. Trestám je, z dvanácti jich zatím přežily čtyři, po 15 vteřinách v mikrovlnce mají solidní úmrtnost:-p:-p:-p

Bulky jsem zkusila, vyšlo mi na 14 bulek a přidala jsem k sýru na posyp i kousíčky šunky :) moc děkuji za recept, určitě se doma stal oblíbeným :)

Bulky se mi moc líbí....+:yes::yes::yes:zítra jdu na ně:yes::yes::yes::-Duž jsem obodíkovala,protože vím,že budou dobré:yes::-))

maiva: děkuju, já mám starý typ, ten je možná větší, ale abych to potom neměla jak hrnečku vař, to bych nerada:-)) Taky mě moc lákají:-)

maris: Mám novější vzor Biffinetu /chleba nebo těsto dělávám tak max. 1/2 kg - obsah údajně na 900 g/ a na doporučení Cathleen jsem dělala z poloviční dávky. Místo v pečce ještě bylo, ale jistota je jistota:-D. Jinak se podařilo 9 menších bulek, báječných:-p:yes::yes:
Cath moc díky za recept:-K

Jen co jsem viděla fotky, tak jsem je chtěla vyzkoušet, jen nemám domácí pekárnu, tak jsem se chtěla zeptat jestli už jste někdo zadělával těsto ručně a jak dlouho jste nechali kynout?

maris: Maru, mrkni na kolik těsta je ta pečka, já mám siestu na 1,3 kg a po vykynutí bylo těsto úplně pod okýnko, ale šlo to dobře vyklopit

V neděli jsem upekla z poloviční dávky.Jsou skvělé a moc nám chutnaly.Díky za recept,určitě budu péct častěji.

cathleen: píšeš pro velké pekárny,:-) vejde se toto množství do Bifinett z Lidlu ?:-)

:-p:yes: krása, jako vždy:-K Mám uloženo a co nejdříve vyzkouším, Tvoje recepty nikdy nezklamou:-K

Cathleen ty máš pozlacené ručičky:-8 krása a u nás bude brzy vyzkoušeno.Posíkám bodíka a později po realizaci snad i foto když se povede:-)

senky, marcelka395, Jana (neregistrovaný/á) : díky všem za tak rychlé vyzkoušení, i za fotky:-8 jsem ráda, že i vám tak moc chutnají - u nás doma dlouho patřily mezi ty nej:yes:

Dnes ráno upečeny....jsou výborné:yes::yes: ještě teplé se skoro všechny někam vypařily;-)30.bod a foto:-K

Tak jsem včera uppekla bulky;-)jsou úžasný:yes:dovoluji si přidat fotku;-)

Tak jsem bulky upekla a jsou úžasné:yes: Díky za recept, šplhla jsem si i u tchýně:-))

:-Dvše co se tady píše je 100% pravda, vrhla jsem se také do pečení různých chlebíků,rohlíků,bulek a buleček- a všechno dle rcp. Catllen- protože jsem "experimentátor" tak mi nestačí že napodobím originál rcp. , ale dokonce si troufnu napsat, že dělám i svoje originály /dokonce se i NĚKDY podaří/.Takže veliký dík Catllen že nás tady zásobuje svými rcp. a že má takové super stránky ze kterých čerpáme nekonečné inspirace /doufám že nevadí že píšu toto i za ostatní "Topáky" díky Catllen že jsi!!;-);-):-D:yes:

spagetka: ak ťa to poteší, moja rúra má 3 roky a stále ma vie prekvapiť...mne pripadá doslova zákerná! Stačí, že na 3 minúty odídem a nechám ju bez dozoru. :-))

marianne 8. 2. 2013 13:17
:-p:yes: docela to jde,konečně klidná diskuse:-8

Zkušební napaření pomohlo :yes::yes::yes::yes:, sice to pochopitelně ubralo na té křupavosti, ale to už je daň, ale aspoň se spapkají ;-);-);-)

cathleen: pekla jsem 20 minut a určitě teplota byla moc vysoká a příště horkovzduch nepoužiju při takovémto pečení, ale na spirály tak těch 170-180, ale ohlídám si to
Víš jakého mám mlsouna doma? Muž mě ukecává, abych ty nejhezčí zkusila nějak napařit, že mu to strašně jinak chutná :-O:-O:-D:-D,tak zkusím něco vyvést

Veronika.Hrozna: já jsem z každé nové trouby vyloženě nešťastná (a přitom bych se měla radovat) - opravdu pečou tak výrazně jinak.

spagetka: Ani nemluv mám novou troubu 4 měsíce,co jsem už všechno zkazila !:-(

Petra Ku.: Péti, jsem mos ráda, že se ti vede! Však víš - kdykoliv se ozvi ;-)pokud budu vědět, odpovím. A dík za fotky!:yes:

spagetka: horkovzduch jako takový dost vysušuje a taky je s ním teplota asi o 20°C vyšší, než při klasickém pečení. Jak dlouho jsi je pekla?

Klára: Klári, takové bulky peču asi při 190-200°C, přibližně 15-20 minut (podle velikosti a taky každá trouba peče jinak).

Hm, tak s těstem se velmi dobře pracovalo, jako s plastelínou:yes::yes::yes:. Jenže v mém případě se opět potvrdila stará a známá pravda: vždy musíme perfektně znát svoji troubu a řídit se jen dle ní:yes::yes:. No už jsem zas chytřejší.
Cathleen - popíšu, ano, není to nic proti tvému recepptu, ale moje včerejší zkušenost: Pekla jsem dva plechy na horkovzuch na teplotu 180°C krásně do růžova.
Jenže: teplota byla na horkovzduch vysoká, bulky mají vysušenou kůrku, i když střídka je vcelku měkká (ne ideálně). Mám novou troubu a teprve ji vychytávám a jak je vidět, mé předchozí zkušenosti se starou troubou musím definitivně zapomenout zvláště u pečiva. (ani štrůly ještě nemám ideálně vychytané jako dřív)
Doufám, že se tu neobjeví rejpal, že za to cathleen nemůže, ale moje trouba, neb opakuju, jo, to jsem právě popsala. Pravděpodobně i u této trouby přestanu využívat můj oblíbený horkovzduch, neb asi potřebuje jiné teploty, daleko nižší, než jsem byla zvyklá.
Cathleen, neboj repete bude, jsem tvrdohlavý štír ;-);-) :-D:-D:-D:-D:yes:

mohu se zeptat, jak dlouho mám bulky péct? :)

Mám v troubě a běda, jak se nepovede, tak za to může cat...., no kdo jinej? přece né moje nešikovné ručičky :-O:-O:-D:-D:-D;-);-);-),

Cathleen, uděluji ti řád zlaté vařečky pro nejlepší pekařku:-K:yes::yes: S těstem se krásně pracuje a výsledek je prostě "k sežrání". ;-) Ale to je u tebe klasika. Děkuji ze skvělý recept, u nás rozhodně zdomácní.

Ivi, 3x tobě sláva!! Vybrala jsem si tvůj recept, protože podle všech účastnic je to sázka na jistotu, a taky to parádně vyšlo! Bulky jsou nadýchaný, krásně voňavý, no prostě luxus! Moc děkuju za recept a taky za všechny rady, které jsi mi poskytla ohledně mého neumělého pečení ;-) :-K

Opět parádní recept - jako vždy od Tebe :-p:yes::yes:

Jé ty jsou krásné, budu muset vyzkoušet máme je rádi. Tvoje pečivo je záruka kvality a dobroty:yes::yes:

Ty bulky vypadají nádherně:-! Taky je zkusím a pokud se mi podaří jako vám všem, tak budu pochválena:-))

Otevřu noťas a čučí na mě "stará dobrá":-D kvalitní, precizně vypracovaná a podaná nádhera:yes::yes:
Kdes tak dlouho byla, Ivko naše milá:-?:-?:-?:-K:-K
Á propós.... slané pečivo peču taky jenom podle Tebe:-K:-K a jak ráda:-D:-D
Tyto bulečky upeču hned na víkend;-)

janaerikmarie:žjóva:-O ty máš pořádnou bulu, skoro sicilskou:-)) teda velebnosti, to je macek:-)):yes:t
ty ale jsou co?:-p měkounký a dobroučký:yes: taky jsem neodolala:-8

Iness, janaerikmarie: holky, děkuju za fotky i hodnocení:-)) jsem ráda, že chutnají;-)

Bulky jsou nadýchané, voňavé:-D

Takové pečivo rádi kupujeme, teď už nebude třeba:-DJako vždy precizní, dokonalé:-p+:yes::yes:
Je to v tom současném dění jak perla z moře:-O:yes: díky Ti za osvěžení v podvečer:-K

To musím vyzkoušet:-p. Iness hezké fotky máš;-).

Jednou za čas se tu Ivka objeví a hned takový kladný rozruch:yes::yes::yes: a já se ani nedivím, Ivi, jak sama víš, ještě stále jsem nenašla odvahu koupit si pekárnu, a tak mi i nadále nezbývá, než nad tvými dokonalými recepty a krásnými fotkami polykat naprázdno:-):yes:
Prosím, choď častěji;-):-8:-!

Nádhera, určitě vyzkouším

Markéta 6. 2. 2013 15:01
cathleen:Jsem moc ráda, že jste se vrátila, já i moje dcera pečeme podle Vašich receptů moc rády.Už se nám po Vás stýskalo a hledala /a našla/ jsem Vás na slovenských stránkách/ Lidé jsou různí, nenechte se otrávit! Těch, co jsme rádi, že"Vás máme" je hodně! Vydržte!Hodně štěstí!

Taky znám z Tvých stránek a dělám, máme je rádi :-p:yes:

srettka: :-D děkuju, i za vyzkoušení a krásné fotky!
A slibovat raději nebudu, ale snad už nebude důvod k nějakému utíkání:-8

takže...jsem tu zas:-)) a už mám hotovo:-8 tedy ty sýrové bulky:-p s těstem se pracuje senzačně, nelepí se, je krásně hebké. bulky šly krásně ušmoulit a výsledný efekt?? paráda a ještě výborná:-p:yes::yes::yes:
tož ťa cat chválím a tímto ti vyhlašuji domácé vězení..tedy TADY:-)) aby si nám zase neutekla:-K
p.s. fotečky přidávám;-) enem ten sýrek nemám takový nařechraný:-8

Pajaja: tak aj ja sa priznám, že chleba, rohlíky, vianočku a ja neviem čo všetko, zásadne len podľa cathleen...je to 100 % ná istota, presne ako píšeš!:-D

Krása nesmírná! :-p:yes:+
Teď to vypadá, jako že Ti tady, cathleen, všichni jen pochlebujeme, ale tak to není. Například já už peču (a teď prominou všechny další šikovné pekařinky) jen podle Tvých receptů. Z těch je vždy vše jasné a pro mně je to 100% jistota, že se podaří. Od října mám konečně pekárnu, kterou si nemůžu vynachválit, páč furt jede. Chleba, rohlíky, dalamánky (s omládkem, kváskem. . . ) Fakt, nekecám! :-K

Aj ja ťa tu rada zas vidím... tvoje recepty sú vždy maximálne spoľahlivé...:yes:

Recept v nejbližší době zrealizuji, protože manžel bulky se sýrem moc rád. Aspoň si je nebude muset kupovat :-)
I já se přidám k holkám, protože já také chodím na webovky Cathleen nebo tady na její recepty, když chci péct. Zatím mne ani jeden její recept nezklamal. :yes:+

Mne osobne nevadi, naopak. Na Vase stranky chodim neustale, neb nic jasnejsiho, precizniho a poucnejsiho, jsem nikde nenasla, tu i v zahranici. Diky Vasim strankam, jsem zakoupila domaci pekarnu a dokonce zalozila i zitny kvasek. Vase profesionalita je neuveritelna. Takze diky Vam!!

cathleen: ani nevíš, jak velkou mám radost, že Tě tady zase vidím a doufám, že se zase neztratíš na tak dlouho dobu:-)
Recept je jako vždy :yes::yes::yes::-)

bystrouska::-8 děkuju, Vladi.

cathleen:Mně jsi tu chyběla,tak jsem občas lezla na Tvoje webovky:-O. Všechno, co jsem pekla podle Tvých receptů, nemělo chybu a bylo vynikající:yes:. Už se těším na další recepty:-K

cathleen: A my máme radost, že ty máš radost :-D.
Já jen uvítám každý tvůj další ORIGINÁLNÍ recept na nějaké pečivo:-p;-).

Cathleen bulky jsou výborné:-p, pekla jsem je několikrát. Recept jsem si našla na tvých webových stránkách a jsem ráda , že jsi se o něj podělila i s topkami:yes:.Možná , že mám i uložené foto:-K, pokud ho najdu tak přidám, zatím dávám jen bod:yes:.

:-8 to mám radost, že máte radost....:-D
Takže nebude vadit, když vám občas nabídnu nějaké pečivo?:-8:-))

Tak také ukládám, vypadají fantasticky.:yes::-p
Ivuško, neklesej na mysli a na nějaké pomluvy se přenes. Musela jsem to také udělat. A věř, že je nás hodně, kteří si Tě vážíme a máme Tě rádi...:-K

Tématické fráze:
bulky se sýrem, bulky se syrem recept, sýrové bulky, domácí bulky se sýrem, sýrové bulky podle hrušky, cottage bulky, bulka se syrem, cottage bulky recept, bulky se sýrem podle hrušky, domácí sýrové bulky, bulka se sýrem recept, bulky z cottage, sýrové bulky z domácí pekárny, recept na bulky se sýrem, sýrové bulky recept, sýrové bulky z pekárny, bulky z cottage recept, recept na těsto bulka se sýrem, sýr v bulce, bulky se sýrem a slaninou

Suroviny:
voda, olej, cukr, sůl, mouka hladká, droždí, sýr tvrdý

Přidat fotografie receptu