Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 124 kJ / 3 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,02 g |
Tuky | 166,07 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 956 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 457,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propletená dobrůtka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DED5
Moje poznámka
Propletená dobrůtka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DED5
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 5 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 13 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 46 minutami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Rebarborový koláč
kacaba10 před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
jana100 před 2 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 2 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 4 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 6 hodinami
Tématické fráze:
propletený závin z listového těsta,
štrudl propletený,
jak motat jidase,
propletena buchta,
lité štrudle,
kynute propletene,
kynuté pletence,
jak zatocit pletenec,
kynuty závin propleteny,
ořechový závin z kynutého těsta stočený do copu,
jak motat tringel,
kynute.bulky.s.rozinkami.bez.kynuti,
propletený štrudl,
co udělat z vykynutého těsta,
těsto propletené,
makový závin stočený,
propletani strudlu,
jak upléct cop kynutý,
recept lité štrudle,
proplétání u závinů
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí,
žloutek,
sůl,
olej,
mléko,
cukr,
vejce,
ořechy
Komentáře (9)
Autorka by názov mohla upraviť...
http://www.toprecepty.cz/recept/7750-slovensky-pud...