Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 124 kJ / 3 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,02 g |
Tuky | 166,07 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 956 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 457,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propletená dobrůtka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DED5
Moje poznámka
Propletená dobrůtka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DED5
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 16 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
terezachmelirova057 před 20 minutami
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Kamikadze před 32 minutami
Dýňovo-mrkvová polévka
llMichaelall před 2 hodinami
Buchta s meruňkami
Sasenka před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Olympus před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka v tatarce
Wikki před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Alenas23 před 2 hodinami
Drobenková buchta - rychlá
Dycky před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
TondaJ před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 5 hodinami
Tématické fráze:
propletený závin z listového těsta,
štrudl propletený,
jak motat jidase,
propletena buchta,
lité štrudle,
kynute propletene,
kynuté pletence,
jak zatocit pletenec,
kynuty závin propleteny,
ořechový závin z kynutého těsta stočený do copu,
jak motat tringel,
kynute.bulky.s.rozinkami.bez.kynuti,
propletený štrudl,
co udělat z vykynutého těsta,
těsto propletené,
makový závin stočený,
propletani strudlu,
jak upléct cop kynutý,
recept lité štrudle,
proplétání u závinů
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí,
žloutek,
sůl,
olej,
mléko,
cukr,
vejce,
ořechy
Komentáře (9)
Autorka by názov mohla upraviť...
http://www.toprecepty.cz/recept/7750-slovensky-pud...