Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 758 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krevety zbavíme krunýře a necháme jen poslední článek s ocáskem, lépe se pak budou držet při máčení v omáčce.
Krok 2: Krátce je vyudíme (stačí nechat v kouři cca 5 minut) podle některého postupu uvedeného v poznámce.
Krok 3: Na omáčku zahřejeme balsamikový ocet, podlijeme trochou vody
( cca 50 ml) a přidáme gelový bujón. Krok 4: Rozpustíme, zredukujeme na požadovanou hustotu, podle chuti trochu přisladíme a vmícháme máslo. Krok 5: Odstavíme.
( cca 50 ml) a přidáme gelový bujón. Krok 4: Rozpustíme, zredukujeme na požadovanou hustotu, podle chuti trochu přisladíme a vmícháme máslo. Krok 5: Odstavíme.
Zveřejněno 18. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zauzené krevety s balsamikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOV9
Moje poznámka
Zauzené krevety s balsamikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOV9
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 1 hodinou
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 3 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 3 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 3 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 3 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 3 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 4 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 5 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak udit krevety,
jak vyudit krevety,
jak udit krevety recept,
zauzené máslo,
krevety recepty,
zauzene krevetky,
recept na krevety,
zauzené těstoviny,
zauzené kravety,
losos po mexicku,
recept krevety losos,
jak udělat zálivku na uzení,
balsamikova zalivka na salat,
uzení lososa a krevet,
salát s balsamikovou omáčkou,
losos s balzamikovou omackou,
recept na balzamikovou omacku,
postup na balzamikovou omacku,
jak se udí krevety,
jak se dela tarantule
Suroviny:
krevety,
balsamico,
voda,
bujón gelový,
cukr,
máslo
Komentáře (19)
hezký recept