Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 406 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,24 g |
Tuky | 4,75 g |
Vláknina | 48,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Podavame nejlepe s ryzi a kopeckem zakysane smetany.
Zveřejněno 3. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Moje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 10 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 13 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 14 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 14 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 15 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 15 hodinami
Tématické fráze:
lilek s fazolemi,
rajčatova omačka s lilky,
zapečený lilek s fazolema,
brambory s fazolkami v rajcatove omacce,
lilek fazole,
lilek s fazoli,
fazole v rajčatové omáčce se zeleninou,
lilek fazole recept,
fazolky s parkem v rajcatove omacce,
lilek fazolky,
fazolky lilek,
fazolove lusky s mrkví a lilkem,
hrnec zeleninový s lilkem
Suroviny:
lusky fazolové,
lilek,
cibule,
česnek,
vývar zeleninový,
olej olivový,
rajče,
bobkový list,
koření nové koření,
koření hřebíček,
cukr třtinový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)