Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 406 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,24 g |
Tuky | 4,75 g |
Vláknina | 48,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Podavame nejlepe s ryzi a kopeckem zakysane smetany.
Zveřejněno 3. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Moje poznámka
Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Br
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 4 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 1 hodinou
Závin tažený jablečný
Majkaa před 2 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 4 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 4 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 5 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
lilek s fazolemi,
rajčatova omačka s lilky,
zapečený lilek s fazolema,
brambory s fazolkami v rajcatove omacce,
lilek fazole,
lilek s fazoli,
fazole v rajčatové omáčce se zeleninou,
lilek fazole recept,
fazolky s parkem v rajcatove omacce,
lilek fazolky,
fazolky lilek,
fazolove lusky s mrkví a lilkem,
hrnec zeleninový s lilkem
Suroviny:
lusky fazolové,
lilek,
cibule,
česnek,
vývar zeleninový,
olej olivový,
rajče,
bobkový list,
koření nové koření,
koření hřebíček,
cukr třtinový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)