Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 837 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,16 g |
| Tuky | 9,33 g |
| Vláknina | 10,15 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 119,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMGE
Moje poznámka
Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMGE
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 4 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 18 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 8 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 1 hodinou
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 2 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 2 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 4 hodinami
Kapří hranolky
loing před 13 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 13 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 13 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 14 hodinami
Tématické fráze:
polévka z nutrie,
nutrie recepty na zelenině,
facebook přihlásit se,
facebook přihlásit se,
hlava z nutrie,
maso z nutrie prodej,
nutrije,
grilovaná nutrie,
recepty z masa nutrie,
polívka z nutrie,
prodej masa z nutrie,
recept na nutrii na zelenině,
nutrie vaření,
jak upravit nutriji,
nutrie na zelenině,
tuhá nutrie,
řízky z nutrie,
nutrie polevka,
pastika z nutrie,
vaření z nutrie
Suroviny:
hlava z nutrie,
hlava králičí,
ocásek z nutrie,
koření nové koření,
pepř,
cibule,
celer,
petržel,
mrkev,
sůl,
podravka,
voda,
mouka hrubá,
vejce,
sůl,
olej
Komentáře (11)
Ještě pro Nikolek: zkus hlavu opéci a pak udělat vývar, je silnější a voňavější