Lepší koprovka
Koprovou omáčku buď milujete, nebo nesnášíte. Pokud patříte do té první skupiny, která vůni kopru zbožňuje, tak je tento recept pro vás jak stvořený. Omáčku podáváme s houskovým knedlíkem a vařeným masem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 932 kJ / 940 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,96 g |
| Tuky | 51,67 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 545 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 68,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
Moje poznámka
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
Nejnovější recepty
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 17 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 8 minutami
Bavorské vdolečky
Dieta před 45 minutami
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 3 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 3 hodinami
Smažená rýže
Kajkajak před 9 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 9 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 10 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 11 hodinami
Tématické fráze:
rychla a vyborna koprovka,
koprovka z mléka,
jak se vaří koprovka,
koprovka podle polreicha,
jak se dela koprovka,
koprová omáčka z mléka,
jednoduchá koprovka,
domácí koprovka,
rychla koprovka,
koprovka bez mléka,
výborná koprová omáčka,
vynikající koprovka,
koprová omáčka recept,
recept koprová omáčka,
koprova omacka od polreicha,
nejlepší koprová omáčka,
omáčky recepty,
recepty omáčky,
koprovk,
jak se vaří koprová omáčka
Suroviny:
mléko,
smetana sladká,
mouka hladká,
vývar masový,
kopr,
sůl,
ocet,
cukr,
máslo,
vejce
Komentáře (61)
Nezdrcne
2.rendlík =jen přejít (nevařit) varem bujon-vývar,cukr,sůl,ocet a jen jemné části kopru posekané a pomalu zamíchávat do sebe pak teprve smetanu neb šlehačku do horkého ...!
Hnusný je jedině Matějov.
Nevím,jak kdo,ale já kopr zásadně nevařím,protože mi varem vždy ztratí aroma a chuť.Dávám čerstvý do horké,téměř vařící omáčky,odstavím a nechám "vylouhovat" aroma.Je výborná.