Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 713 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,64 g |
Tuky | 36,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 7 mg |
Sodík | 242 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 6,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qp7R
Moje poznámka
Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qp7R
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 13 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 17 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 7 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 10 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
dia majonéza,
vařený bílek,
majonéza z vařených vajec,
majonéza za 5 vteřin,
tatarka z bilku,
tatarka z vařených vajec,
dia majonéza recept,
domaci majoneza z bilku,
vařená majonéza,
tatarka z vařeného vejce,
dia majonezy,
majoneza dia,
hodně hustá majonézy tatarku,
dia tatarka,
tatarka s vařených vajec,
recept na dia majonézu,
jsou vařená vejce dietní,
bílek vařený,
omacka z varenych vajec,
tatarka s bilku
Suroviny:
bílek,
mléko,
olej rostlinný,
sůl,
pepř,
hořčice,
chilli,
olej
Komentáře (17)
2-2,5dl oleje,jedno celé vejce,PL plnotučné hořčice,KL cukru,KL octa,špetka soli,špetka pepře.To dáme do nádoby(ta co je k ponornému mixeru) a jednoduše odspoda táhneme nahoru.Je to hotové za pár vteřin.Od té doby co znám tenhle recept,tak jinou nedělám.Kdo chce tatarku tak si do ní může dát okurku a cibulku na jemno.