Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 0,28 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohankové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWOW
Moje poznámka
Pohankové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWOW
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 15 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 8 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
pohanka,
pohánka recepty,
pohankový kontrabáš,
recepty výborné z pohanky,
pohanka s bramborem,
pohankový bramborák,
zapecena pohanka s bramborem,
nezbytková strava,
pohankové recepty,
recepty z pohánky,
pohankové bramboráky,
recept z pohánky,
zapečené brambory s pohankou,
pohanka s bramborama,
pohanka neloupaná recepty,
jak se vaři pohanka,
recepty pohanka,
nezbytkové potraviny,
pohanková jídla
Suroviny:
brambory,
pohanka,
česnek,
cibule,
koření oregáno,
kmín drcený,
kopr,
petržel,
máslo,
sůl
Komentáře (21)
Magdalenko pohanka má divnou chuť - tak ji nevyhazuj a uprav podle mně.
Zizalo, kdyby jsi koupila neloupanou - tak ji asi s těma slupkama nesníš. Snad se neloupaná ani neprodává. Ale prodávají se zvlášť slupky, které jsou výborné na čaj (nutno 3 min. povařit), protože obsahují nejvíce rutinu a taky do polštáře proti bolení krční páteře.
Ahoj
Ďakujem za rady, zajtra si ju kúpim.
Magdalenka, pohánka sa nevarí. Nasypeš do misky alebo kastróla, zaleješ vriacou vodou asi 1-2 cm nad pohánku, zakryješ, uložíš do perín a necháš 30 minút tak. Potom vyberieš, pohánka je krásne mäkká.