Suroviny
Porce: 4 kusy po 240-250 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 756 kJ / 2 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
Tuky | 47,83 g |
Vláknina | 19,24 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 447,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak tuhé, sůl mimo droždí) a použijeme program Těsto. Vykynuté ho vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 4 kusy a z každého uděláme bagetu.
Krok 2: Ty necháme vykynout na plechu, pak potřeme vejcem, můžeme ozdobit semínky a dáme péct do vyhřáté trouby (asi 30-35 minut/ 200°C - každá trouba peče malinko jinak). Místo bylinkového koření můžeme použít sekané čerstvé bylinky.
Zveřejněno 17. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
Moje poznámka
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 minutou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 22 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 29 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 38 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 40 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 3 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 16 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 16 hodinami
Tématické fráze:
bylinkové máslo na bagety,
bylinkové máslo na bagetu,
domácí bylinková bageta,
bylinková bageta,
nejlepsi bagety,
podmáslové řezy,
bylinkové bagety z domácí pekárny,
bagety domácí s podmáslím,
bagety s bylinkami,
jak uválet bagetu,
bageta s bylinkami,
recept na bagetky,
jak se dělá bageta,
nejlepší bageta recept,
bageta z pizza těsta,
bagety recept těsto,
bageta s podmáslím,
bylinkove bagety recept z pekarny,
těsto na bagety s bylinkami,
bagety s podmaslim
Suroviny:
podmáslí,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
koření bylinkové máslo,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (45)
Dalas opravdu všechny suroviny (a jejich gramáž) přesně podle receptu? Rcepty mám poctivě vyzkoušené, tak nechápu, proč těsto lepilo. Zkoušelas podsypat moukou?