Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,72 g |
| Tuky | 30,24 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sázené vejce po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yX8
Moje poznámka
Sázené vejce po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yX8
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 2 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Filomenka před 1 hodinou
Šunkofleky
veronika_straka před 2 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 3 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 4 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 5 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 6 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 6 hodinami
Tématické fráze:
sázený vejce,
sázene vejce,
sázená vejce recept,
sázení vejce,
vejce po italsku,
cocka s klobasou sazene vejce,
sazeny vejce recept,
pánev na sázená vejce,
sázene vejce recept,
loupaná rajčata recepty,
vejce sázené,
hovězí a sázene vejce,
sazene vejce ve chlebě,
sázená vejce,
předkrm po italsku,
sazene vejce v chlebu,
sázení rajčat po italsku,
recept sazene vejcem,
vajce po italsku,
sázení rajčat a paprik language:cs
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
bazalka čerstvá
Komentáře (22)
No, někteří ho sezobneme (někdy se parádně lepí na zuby)
Italové ho, po splnění jeho úkolu ovonět olej, vyhazují...
Fakt je ten, že je to veľmi chutné a veľmi jednoduché na prípravu!