Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sázené vejce po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yX8
Moje poznámka
Sázené vejce po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yX8
Nejnovější recepty
Grilované rybí souvlaki
Přidáno před 8 hodinami
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno před 9 hodinami
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno před 10 hodinami
Celerové nugety se sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Galetka s rajčaty a brynzou
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejluxusnější křídla v mém životě
mikrogen před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Venduse před 2 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Sonisko před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 3 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
MiskaM před 3 hodinami
Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou
Pepajz před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Pecenesele před 6 hodinami
Čokoládové trubičky
vyletalovajana před 6 hodinami
Cuketový perník
LucieBrabcova před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 6 hodinami
Tématické fráze:
sázený vejce,
sázene vejce,
sázená vejce recept,
sázení vejce,
vejce po italsku,
cocka s klobasou sazene vejce,
sazeny vejce recept,
pánev na sázená vejce,
sázene vejce recept,
loupaná rajčata recepty,
vejce sázené,
hovězí a sázene vejce,
sazene vejce ve chlebě,
sázená vejce,
předkrm po italsku,
sazene vejce v chlebu,
sázení rajčat po italsku,
recept sazene vejcem,
vajce po italsku,
sázení rajčat a paprik language:cs
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
bazalka čerstvá
Komentáře (22)
No, někteří ho sezobneme (někdy se parádně lepí na zuby)
Italové ho, po splnění jeho úkolu ovonět olej, vyhazují...